Mustafa Denizli Türkiye'ye Dönmek Istiyor

Beşiktaş'ta tenik direktör arayışlarının bir kaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor. Yönetimin Mustafa Denizli konusunda kesin...

Beşiktaş'ta tenik direktör arayışlarının bir kaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor. Yönetimin Mustafa Denizli konusunda kesin bir kararının olmadığı öğrenildi; ancak tecrübeli teknik adamın Türkiye'ye dönmek istediği bildirildi.

Denizli'nin 35 yıllık arkadaşı olan Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Erol Kaynar, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Biliyorsunuz Mustafa Denizili, 35 yıllık arkadaşım. İkimiz de Beşiktaşlıyız, oturduk, konuştuk. Ben takıma dönmesini isterim. Kendisi de Türkiye'ye dönmek istiyor. Eşinin babasının rahatsızlığı nedeniyle, eşi sürekli Türkiye'ye gelmek zorunda kalıyor. Bu gidiş gelişler elbette ki sıkıntılı, dolayısıyla Türkiye'ye dönmek istiyor." dedi.

Reklam
Reklam

PERSOPOLIS SORUN ÇIKARMAZ; ANCAK DENİZLİ BEŞİKTAŞ'TA ÖNÜNÜ GÖRMEK İSTİYOR

Denizli'nin Persopolis takımıyla 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu belirten Erol Kaynar, "İran'da Denizli'ye büyük bir saygı duyuyorlar. Ayrılmak isterlerse tazminat maddesi öne süreceklerini ya da zorluk çıkartacaklarını sanmıyorum. Şu anda durum ortada." diyerek, şöyle devam etti:

"Başkan Fikret Orman'la konuştular. Denizli söylenildiği gibi her zaman başa görüymek ister. Dolayısıyla küçülme fikrine sıcak bakmıyor. Durumun netleşmesi gerekir. Hangi futbolcularla yola devam edileceğini, ödemelerin nasıl ayarlanacağını bilmek istiyor. Kısacası önünü görmek, her şeyin net olmasını istiyor. Bunlara sağlanması koşuluyla göreve gelmek istiyor."

BAŞKANLA PARAYI HİÇ KONUŞMADI, BU KONUDA BEKLENTİSİ SIFIR

Kaynar, Denizli'nin büyük bir fedakârlıkta bulunmaya da hazır olduğunu dile getirerek, "Her türlü fedakârlığı yapmaya hazır. Başkanla hiç bir şekilde parayı konuşmadı. Parayla ilgili beklentisi sıfır. Bunu mevzu bahis bile etmedi." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: