Mustafa Eren Yeniden Muhtarların Başkanı

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanlığı'na, yeniden Mustafa Eren seçildi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanlığı'na, yeniden Mustafa Eren seçildi.

Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi'nin seçimi Özel İdare Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste ile yeniden Mustafa Eren'in aday olduğu genel kurula, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan, Malatya Belediyesi eski başkanı Seyhan Semercioğlu, Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Mustafa Eren, Malatya'nın kalkınması ve güzelleşmesi için her türlü desteği verdiklerini söyleyerek, yaptıkları görevin kutsal olduğunun bilincini olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Muhtarlarımızla zaman zaman birlikte çalışıyoruz. Biz muhtarlarımızdan istifade ediyoruz. Mahallenin ve Malatya'nın sorunlarını onlardan dinliyoruz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Yerel yönetimlere ne kadar önem verdiğimizi sizler bizlerden çok daha iyi biliyorsunuz" derken, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın da, "İnsanlarımıza, hemşerilerimize bire bir hizmet eden birim muhtarlarımızdır" dedi.

Mustafa Eren başkanlığındaki Muhtarlar Derneği'nin Yönetim Kurulu'na Bayram Polatbaş, Kemal Bulgurlu, Şinasi Sucu, Ramazan Korkmaz, Hüseyin Başıbüyük, Mehmet Dönmez, Bayram Şahin, Mehmet Piliç, Davut Alkan, Kadir Tursun, Mehmet Özpolat, Mahmut Yiğit, Ali Menekli, Mehmet Ali İpek, Metin Türkoğlu ve Bünyamin Kaya seçildiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz