Mustafa Karaalioğlu: Türkçe Olimpiyatları Parlak Ve Değerli Bir Çalışma

Gazeteci Mustafa Karaalioğlu, Türkçe Olimpiyatları’nın parlak ve değerli bir çalışma olduğunu söyledi.Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER)...

Gazeteci Mustafa Karaalioğlu, Türkçe Olimpiyatları’nın parlak ve değerli bir çalışma olduğunu söyledi.

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından düzenlenen Uluslararası Dil ve Kültür Festivali kapsamında bu yıl yapılan 11. Türkçe Olimpiyatları kapsamında İstanbul’a gelen dünya çocukları, İstanbul Boğazı kıyısındaki Four Seasons’taki şölende Türk iş, medya ve sanat dünyasından çok seçkin bir davetli kitlesiyle buluuştu.
Geceye katılan Karaalioğlu, ”Türkçe Olimpiyatları heyecan verici, çok güzel bir fikir; çok heyecan verici bir ortam; çok parlak ve değerli bir çalışma. Bunun ısrarla her yıl yapılması ve giderek kalitesini artırması Türkiye’nin en önemli olaylardan biri oldu. Bu önemli bir şeydir.” dedi.

Reklam
Reklam

Emeği geçenleri tebrik ettiği dile getiren Karaalioğlu, “Türkiye gibi beğenileri ve zevkleri yüksek bir ülkede insanların buralara akın akın gelmesi salonları doldurması bunun ne kadar başarılı ve iyi bir fikir olduğunu gösteriyor. Yapanları emeğe geçenleri tebrik ediyorum. Giderek katılım ve çeşitlilik artıyor. İşi güzel tarafı bu. İyi fikir kendini doğurur ve geliştirir. Türkçe olimpiyatlarında bunu görüyoruz. İnsanlar burada olmak istiyor. Bunun bir parçası olmak istiyor. Değerli olan da bu.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: