Mustafa Mert Koç kimdir? Yeni yakışıklı fenomen

Mustafa Mert Koç kimdir? Sosyal medyayı sallayan yakışıklı oyuncu Mustafa Mert Koç hayatı ve biyografisi. Mustafa Mert Koç ne iş yapar nerede nasıl popüler oldu. İşte Mustafa Mert Koç Biyografisi.

Yakışıklılığı ve sempatisiyle İnstagram'ın en çok sevilen isimlerinden biri olan Mustafa Mert Koç büyülüyor. Yakışıklı oyuncu olarak da kariyerine devam ediyor ve projelerin en çok aranan yüzü oldu. Yetenekleri ve yaptığı şovlarla dikkat çeken Mert Koç, ilk olarak keşif edenlerden biri Şafak Sezer oluyor. Şu anda İnstagram'da 900k yakın takipçisi bulunuyor. Snapchat oldukça popüler tkaip edilen hesaplardan biri.

İlk olarak bizler onu Kolpaçino 3 filminde gördük. Oyuncu İstanbul'da yaşımını sürdüyüor ve Siyaset bilimleiri okuyor. Aktif bir sporculuk yapan Mert Koç, gençliğinde Kıvanç Tatlıtuğ çok benzediği dile getiriliyor. Artık hem oyunculuk hem tiyatro hem filmleriyle ekranlarda onu görmek mümkün.

Reklam
Reklam

Mustafa Mert Koç 1994 doğumlu ve henüz 22 yaşında şöhreti kaldırmasını temenni ediyoruz. Yeni projelerinde de başarılar diliyoruz.