Mustafa Reşit Akçay'dan rotasyon

Trabzonspor’un hocası, “Salıdan sonra yüzümüzün şekli değişmek zorunda” diyerek, farklı bir takımla sahaya çıkacağının sinyalini verdi.

Mustafa ve Aykut’un kırmızı kart cezası nedeniyle savunma kurgusu mecburen değişiyor, Bamba-Giray ikilisi oynayacak.

Kasımpaşa karşısında alınan 3-2’lik yenilgi, Trabzonspor’da moralleri bozdu, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay da takım kurgusunun değişeceğini gösterdi.

Bordo-mavililer, İstanbul deplasmanında aldığı yenilgiyle hem 5 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti, hem de ligde 5 maçın sonunda kalesinde gol gördü. Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 3-2’lik Kasımpaşa yenilgisinden sonra takım kadrosunda değişim sinyali verdi, “Salı gününden sonra yüzümüzün şekli değişmek zorunda” dedi. Akçay, bir mağlubiyetin her şeyi bitirmeyeceğini söyleyerek, “Sonuç olarak bir maç kaybettik. Ama hedeflerimizi ve beklentilerimizi kaybetmedik” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Mustafa Yumlu’nun Sivasspor, Aykut Demir’in de Kasımpaşa maçında kırmızı kart görmesi, Mustafa hocayı çok kızdırdı. Oyuncularını, kartlık pozisyonlarda daha dikkatli olmaları yönünde uyaran Mustafa Akçay, 2 stoperinin kart cezalısı oluşu nedeniyle savunma kurgusunu yeniden oluşturacak. Bordo-mavili takımın teknik patronunun, Elazığspor maçında savunmada Bamba ve Giray ikilisine şans tanıması bekleniyor.

Skorer

Anahtar Kelimeler: