Mustafa Sarıgül, Agos Gazetesi'ne pankart astırdı

İSTANBUL (İHA) - Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmesi Hrant Dink'in öldürülmesinin ardından geçen 32 saat içinde katil zanlısı Ogün Samast, Samsun'da yakalandı.

Samast, özel bir uçakla sorgulanmak üzere İstanbul'a getirildi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Agos Gazetesi'ne pankart astırarak, "Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek" mesajı verdi.

Ermeni asıllı gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesinin ardından, katil zanlısı Ogün Samast, Samsun Otogarı'nda yakalandı. Olaydan 32 saat sonra yakalanan Samast, özel bir uçakla sorgulanmak üzere İstanbul'a getirildi. Samast'ı taşıyan uçağın havaalanına indiği sıralarda, olayın meydana geldiği Şişli'deki Agos Gazetesi önünde de bir gelişme yaşandı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, hazırlattığı pankartı, gazetenin ön cephesine astırdı. Dink'in öldürülmesine ilişkin olarak hazırlanan pankartta, "Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" mesajı verildi. Dink'in fotoğrafının yeraldığı siyah zeminli pankartta, "Hrant Dink'e sıkılan kurşun, barış, kardeşliğe ve demokrasiye sıkılan kurşundur. Türkiye'ye sıkılan kurşundur. Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" ifadeleri yeraldı.

Reklam
Reklam