Mustafa Sungur Ağabey Adana’da Dualarla Anıldı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bediüzzaman Said Nursi’nin talebelerinden Mustafa Sungur için Adana’da anma ve dua...

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bediüzzaman Said Nursi’nin talebelerinden Mustafa Sungur için Adana’da anma ve dua programı yapıldı.

Bediüzzaman hazretlerinin ‘nur kahramanı ve manevi evladım’ dediği merhum Mustafa Sungur için okunan hatimlerin duası Salih Bosna Camisi’nde yapıldı. Seyhan Müftüsü Halil Uzun, anma programında yaptığı konuşmada, “Zor zamanlarda din ve kuran hizmetlerinde bulunan, ülke gençliğinde büyük emekleri olan, Süleyman Hilmi Tunahan, Mehmet Zahit Kotku, Bediüzzaman Said Nursi hazretlerini unutmadığımız gibi onların yanındaki kahramanları da yad etmek için buradayız. Geçtiğimiz günlerde vefat etmeden birkaç dakika önce Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in ziyaretinin hemen akabinde ruhunu rahmana teslim eden, cenaze namazını bizzat başkanımızın kıldırdığı, Başbakanımız ve on binlerin cenazesine katıldığı merhum Mustafa Sungur ağabeyi böyle güzel bir programla anmak istedik.” diyerek okunan hatimlerin duasını yaptı.

Reklam
Reklam

Programı tertipleyen Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım ise şunları söyledi: “Bölgemizdeki eğitim faaliyetlerini ziyaret ederek teşvik eden, son nefesine kadar iman ve Kur’an hizmetinde bulunan ‘nur’ kahramanı merhum Mustafa Sungur ağabeyi hayırla yad etmek için bu etkinliği yaptık. “ dedi. Cuma namazı sonrasında dua programına katılanlara tatlı ikram edildi.

Etkinliğe AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, parti yönetim kurulu üyeleri, Çukurova İlim Vakfı Başkanı Nebi Şahin, Türkiye Harp Malulü Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ersin Güluçar, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz