Mustafa Uğur: İki Hafta Öncesinden Farkımız Oyuncuların Özgüveni

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, takımın iki hafta öncesinden en büyük farkının oyuncuların özgüvenleri...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, takımın iki hafta öncesinden en büyük farkının oyuncuların özgüvenleri olduğunu söyledi. Uğur, takımda çok fazla değişiklik yapmadıklarını, sadece oyunculara özgüvenlerini kazanmalarında yardımcı olduklarını kaydetti.

Kulüp Başkanı Önder Serin ve Basın Sözcüsü İzzettin Turgut ile birlikte Aytaç Durak Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen teknik patron Uğur, İki haftadır alınan galibiyetlerde oyuncuların özgüvenlerini kazanmalarının önemli rol oynadığını, bunun yanında oyun sistemine de bazı değişiklikler yaptıklarını kaydetti. Göreve geldikleri 2 haftalık süreçte alınan sonuçlarla taraftarlarını sevindirdikleri için çok mutlu olduklarını açıklayan Mustafa Uğur, “Böylesine büyük bir camianın içerisinde yer almak bana gurur veriyor. Taraftarımızın coşkusu takımımızı daha da ateşleyip, gücümüze güç katıyor. Bizlerden beklenen yerlere ulaşmak fazla zaman almayacak. Taraftarımızın o muhteşem desteğiyle önce Manisaspor’u yenip, daha sonra da diğer rakipler karşısında en iyi sonuçlar alıp arzu edilen yere ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Basın mensuplarının devre arasında transfer düşünülüyor mu? şeklindeki sorusuna, ‘Bunları düşünmek için daha erken” diye cevap veren Uğur şunları söyledi: “Takımdaki oyuncularımızın tamamının performanslarını görmeden böyle bir karar veremem. Bu doğru olmadığı gibi adaletli de değil. Bütün oyuncuların performansına bakacağız. Ondan sonra transferin gerek olup olmadığı ortaya çıkacak. Ama şuanda kesinlikle transferle ilgili bir düşüncemiz dahi yok.“ dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ise pazar günü 5 Ocak Stadı’nda saat 19.00’da oynayacakları Manisaspor karşılaşmasına tüm taraftarları davet etti. Sportif başarılar geldikçe taraftar takım bütünleşmesinin de artacağını dile getiren Serin, “Kulübü hem ekonomik hem de sportif olarak en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. “ dedi. Önder Serin, “Adana Demirspor taraftarı, gücünü Adanaspor ile oynadığımız karşılaşmada bir kez daha ortaya koydu. Çok karakterli bir takım kurduk. Tüm taraftarlarımızı pazar günü oynayacağımız Manisaspor karşılaşmasına yine destek olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Basın Sözcüsü İzzettin Turgut da taraftar gücünü Pazar günü tekrar görmek istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: