Mustafa Yardımcı Borsa Başkanlığına Bir Kez Daha Aday

Edirne Ticaret Borsası’nın mevcut başkanı Mustafa Yardımcı, 30 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulda bir...

Edirne Ticaret Borsası’nın mevcut başkanı Mustafa Yardımcı, 30 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurulda bir kez daha aday olduğunu açıkladı. 1997’den bu yana Edirne Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Yardımcı, “Şu anda Türkiye’de, parmakla gösterilen bir borsayız. Geçmişte yaptıklarımızı gelecekte de yapacağız” dedi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı, Margi Otel’de bir basın toplantısı düzenleyerek 30 Mayıs’ta yapılacak olan seçimli genel kurula adaylığını açıkladı. Listesindeki isimlerle basın mensuplarının karşısına çıkan Yardımcı, göreve geldiği takdirde hayata geçireceği projeleri tek tek açıkladı.

Reklam
Reklam

TRAKYA DAMIZLIK BÖLGESİ OLACAK

Bir önceki dönemde hayata geçirdikleri projeleri basın mensuplarına anlatan Yardımcı, tekrar göreve geldiği takdirde sulama, mera ıslahı, yem, gübre ve mazotta KDV indirimi konusunda çalışmalar yapacağını kaydetti. Trakya’nın damızlık bölgesi haline getirilmesi için uğraş vereceğini ifade eden Yardımcı, şunları söyledi:

“TÜRKİYE’DE TEKİZ”

“Borsada satılan hayvanların prim sistemine tabi tutulması, Edirne’nin orta ve kuzey bölgelerindeki sulama sorunlarının kaldırılması gibi birçok projemiz var. Edirne Ticaret Borsası şu an, laboratuarları, hububat satış tesisi, kooperatifleri, canlı hayvan borsası, mezbahası ve depolarıyla şu an Türkiye’de tek. Türkiye’de, parmakla gösterilen bir borsayız. Geçmişte yaptıklarımızı gelecekte de yapacağız.”

Yardımcı, kendisine destek veren üyelerin bazı kişiler tarafından tehdit edildiğine de dikkat çekerek bu kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Yardımcı’nın seçime gireceği yönetim kurulu listesinde, Olin Yağ Sanayi A. Ş. Genel Müdürü Edip Ağaoğulları ve Köy-Koop Edirne Birliği Başkanı Ahmet Erken gibi isimler de yer alıyor.

Reklam
Reklam

1997’den bu yana Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Yardımcı, 8 yıldır da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yönetim kurulunda yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: