Mustafa Yıldızdoğan Sevgisi Meydana Sığmadı

Osmaniye Belediyesi’nce Ramazan ayı kapsamında organize edilen 'Ramazan Şenliği', Mustafa Yıldızdoğan konseri ile son buldu....

Osmaniye Belediyesi’nce Ramazan ayı kapsamında organize edilen 'Ramazan Şenliği', Mustafa Yıldızdoğan konseri ile son buldu. Konsere yoğun ilgi gösterilince Yıldızdoğan hayranları meydana sığmadı.

'Ramazan Şenliği'nin kapanışl gecesinde Türk Halk Müziği’nin güçlü ve sevilen ismi Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. 2 saat sahnede kalan Mustafa Yıldızdoğan’ı binlerce Osmaniyeli de yalnız bırakmadı. Cumhuriyet Meydanı’nda etkinlik, Kafkas Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi ile başladı. Burada konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, alanı dolduran binlerce kişinin bayramını kutladı. Kara, “Göreve geldiğimiz yıldan bu yana Osmaniye’de farklılık oluşturmaya çalıştık. Bu yıl dördüncüsünü yaptığımız 'Ramazan Şenliği' ile Ramazan ayının ruhuna uygun birbirinden güzel programlara imza attık. Bu etkinliklerimiz hemşehrilerimin katılımları ile daha da büyüdü ve gelişti. Burada Ramazan ayını birlikte yaşayarak, bu ruhu birlikte teneffüs ettik. Final gecemizi muhteşem bir kalabalıkla yapıyoruz. Önümüzdeki yıl daha bir önceki yılı aratmayacak ve daha güzel etkinliklerde buluşmayı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Mustafa Yıldızdoğan, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Kendisini Osmaniyelilerle buluşturan Kadir Kara’ya teşekkür eden Yıldızdoğan, birbirinden güzel parçalarını Osmaniyeliler için söyledi. Zaman zaman meydanı dolduran binlerce kişi ile parçalarını hep birlikte söyleyen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, “Osmaniye’de olmaktan büyük kıvanç duyuyorum. Mutlu Şehir Osmaniye’de bu meydanı dolduran binlerce kişiye, sevenlerime çok teşekkür ediyorum” şeklinde duygularını ifade etti. Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Konserinin sonunda ise Osmaniye Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler, protokol üyeleri tarafından Mustafa Yıldızdoğan’a sunuldu.

Burada bir konuşma yapan MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, konseri düzenleyen Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür etti. Osmaniye halkının bayramını da kutlayan Türkoğlu, “Osmaniye’ye sayısız hizmetleri kazandıran, gecesini gündüzüne katarak Osmaniye için çalışan Belediye Başkanımız Kadir Kara’yı kutluyor, bu gece için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Mustafa Yıldızdoğan’ı, Hasan Hüseyin Türkoğlu ve eşi, Kadir Kara, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gültekin, BBP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, Ülkü Ocakları Başkanı Ertuğrul Cevahir, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, teşkilat yöneticileri ile binlerce vatandaş izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz