Mustafakemalpaşa, 3. Havacılık Ve Turizm Fuarı'na Hazırlanıyor

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, 8-9-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak Mustafakemalpaşa 3. Havacılık ve Turizm Festivali...

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, 8-9-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak Mustafakemalpaşa 3. Havacılık ve Turizm Festivali için herkesi ilçeye davet etti.

Basın mensuplarına, festivalle ilgili bilgi veren Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut,
'Bursa turizminde biz de varız' demek için bu festivali yaptıklarını anlattı. Karabulut, “Mustafakemalpaşa Bursa’nın en güzel ilçelerinden bir tanesi. Yüzde 60’ı çok verimli ve güzel ormanlarla kaplı ve bu orman içinde Türkiye’nin en güzel şelalelerinden biri olan Suuçtu Şelalesi burada. Bunun yanında, onlarca güzel dereler, vadiler ve henüz keşfedilmemiş güzellikler bulunmakta ilçede.” dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Kazım Karabulut, bunların olmasının yetmediğini, ayrıca tanıtılması ve gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Karabulut, şöyle dedi: "Biz de Mustafakemalpaşa’nın bu güzelliklerini, doğal turizmini göstermek istedik. Mustafakemalpaşa’nın kültürünü ve tatlısını göstermek istedik. Bu sene üçüncüsünü yapacağımız festivalin, birinci ve ikincisinden daha çok bir katılım bekliyoruz.”

Kaymakam Kazım Karabulut, festival kapsamında yapılacak etkinlikleri ise şöyle sıraladı: “Havacılık Festivali'nde serbest yamaç paraşüt uçuşları yanında paramotor uçuşları ve yelken kanat uçuşları gerçekleştirilecek. Bir de geçen sene ilkini yaptığımız, bu yıl ikincisi yapılacak olan yamaç paraşütü ile hedefe inme yarışı yapacağız.”

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise turizmin motor sektörlerden olduğunu belirterek, “Bursa, turizmin kalbinin attığı bir merkez. Keşfedilmeyi bekleyen bir çok güzelliğimiz var. Bu keşifleri bu zamana kadar karadan gösterdiğimiz gibi şimdi de havadan göstermek istiyoruz. Havadan bir Mustafakemalpaşa ziyaretine herkesi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: