"Müşterileri Isıtan Masa"ya Kış Ilgisi

VEDAT YÜCEBAŞ - Bursa'da bir firma tarafından üretilen ve soğuk havalarda kafeterya, restoran gibi işletmelerin dış bölümlerinde kullanılan "ısıtıcılı masa"

VEDAT YÜCEBAŞ - Bursa'da bir firma tarafından üretilen ve soğuk havalarda kafeterya, restoran gibi işletmelerin dış bölümlerinde kullanılan "ısıtıcılı masa" özellikle kış soğuklarının etkili olduğu bu günlerde ilgi görüyor. Firmanın sahibi Kevser Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kafeterya, restoran gibi işletmelerde müşterilerin iç mekanlardan ziyade hava nasıl olursa olsun dışarıda oturmayı tercih ettiğini söyledi. Havaların soğumaya başlamasıyla dış mekanlarda oturmak isteyen müşterilerin üşümemesi için alternatif çözümler üretmeyi planladıklarını belirten Öztürk, "Dış mekanlar için tasarlanmış çeşitli ısıtma sistemleri var ancak bunların çok yeterli olmadığını gördük. İnsanın ayaktan üşüdüğünü düşünürsek ürünümüz oldukça kullanışlı ve pratik" dedi. Öztürk, ürettikleri ısıtıcılı masanın üst bölümünün ahşap görünümlü alüminyum malzemeden oluştuğunu dile getirerek, böylece alttan aldığı ısıyı tablaya yansıttığını anlattı. Bu sayede kafeterya ve restoranlarda masaya konulan çay, kahve veya başka bir ürünün, sıcaklığını uzun süre muhafaza ettiği bilgisini veren Öztürk, "Alüminyum, kullanılan yerin konseptine uymazsa bu ayağı diğer masalara da monte edebiliyoruz" ifadesini kullandı. Isıtıcılı masanın, normallerine göre çok maliyetli olmadığını vurgulayan Öztürk, bunlarda cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarları şarj etmek için elektrik prizleri de bulunduğunu kaydetti. Öztürk, ısıtıcılı masanın, ahşap olanlar ile arasında pek fiyat farkı bulunmadığını bildirerek, şöyle konuştu: "Bu masayla ayrı bir ısıtıcı almanıza gerek yok. Ayrı bir ısıtıcı, ek bir maliyet. Diğer yandan aldığınız ısıtıcı, mekanda ciddi yer kaplıyor. Tüm bunları düşünürsek maliyet düşüyor. Bu ürünü satın almayı düşünenlerden en fazla gelen sorular, elektrik sarfiyatıyla ilgili. Bu ısıtıcılı masa, saatte 40 kuruş elektrik harcıyor. Ayrıca müşteri olmadığında ısıtma sistemi devreden çıkarılabiliyor. Masayı istenen ölçü ve ebatta yapabiliyoruz. Talepten oldukça memnunuz. Havaların soğumaya başlamasının ardından siparişleri yetiştirmekte zorlanıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: