Müşterileri soyan otel çalışanından 'geri verecektim' savunması

Otelde turistlerin parasını çaldığı öne sürülen kat görevlisi yakalandı. İfadesinde parayı kredi kartı borcu için...

Otelde turistlerin parasını çaldığı öne sürülen kat görevlisi yakalandı. İfadesinde parayı kredi kartı borcu için çaldığını söylediği belirtilen şüphelinin, “Daha sonra parayı ödeyecektim.” dediği ifade edildi.
Taksim Talimhane'de lüks bir otelde kat görevlisi olarak çalışan H.A., turistlerin odadan çıkmasının ardından odaya girerek bin Euro'yu alıp kayıplara karıştı. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, odaya en son oda hizmetçisinin girdiğini tespit etti.
Polis ekipleri, kimliğini tespit ettiği H.A.'yı yakaladı. Suçunu kabul eden şahsın ifadesinde kredi kartı borcu için hırsızlık yaptığını söylediği belirtildi. H.A.’nın, “Kart borcumu ödeyip tekrar verecektim.” şeklinde kendini savunduğu ifade edildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz