Müşterilerine Aşure İkram Ettiler

Mersin'deki Çetinkaya Alışveriş Merkezi, Muharrem ayı dolayısıyla müşterilerine ve personeline aşure ikramında bulundu.

Haftasonu Çetinkaya Alışveriş Merkezine alışverişe gelen müşterilerine yapılan aşure dağıtımına müşterilerinin yanı sıra çalışan personel ve ailelerinede aşure ikramında bulundular.

Mağaza bölge müdürü Rifat Ünaldı geleneksel hale gelen bu aşure ikramında bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bütün Müslümanlar için dini, tarihi ve kültürel açıdan önemli bir yere sahip bulunan aşure gününün birlik ve beraberliğe dayanışma ve kaynaşmaya vesile olduğunu dile getiren Ünaldı, şunları kaydetti:

“Aşure, dayanışma ve kaynaşmanın, hoşgörünün sembolüdür. Aşure yemeğindeki çeşitlilik ve farklı nimetlerin bir araya getirilmesi farklılıkların nasıl bir zenginlik oluşturduğunun ispatıdır. Bakın bugün bizlerle sizleri bir araya getirdi. Biz müşterilerimizi ve personelimizi çok önemsiyoruz , aşure dağıtımını her yıl geleneksel hale getirmiş bulunmaktayız.Bereketli bir yıl olmasını dileriz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz