Müşterisi azalan esnaf iş stresini halı sahada atıyor

Okulların tatil olmasıyla işleri azalan esnaf, ayakkabı bayisi Kemal Erkalaycı’nın mini halı sahasında stres atıyor....

Okulların tatil olmasıyla işleri azalan esnaf, ayakkabı bayisi Kemal Erkalaycı’nın mini halı sahasında stres atıyor.

Ayakkabı mağazası sahibi, müşterilerinin satın alacakları spor ayakkabıları deneyebilmeleri amacıyla iş yerinin zemin katına halı saha yaptırdı. Şimdilerde bu halı saha esnafın stresini alıyor. Esnaf Kemal Erkalaycı’nın iş yerinin zemin katına kurduğu mini futbol sahasında esnaf kendi arasında futbol maçı düzenliyor. Esnafların kendi aralarında kurdukları takımlar kıyasıya mücadele ediyor.

Reklam
Reklam

Erkalaycı, oluşturdukları halı sahada ayakkabıları deneyen müşterilerin memnun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Müşterilerimiz ürünü alırken kullanacakları spor dalında deneme yapamadıkları için sonradan dar veya bol geldiği şeklinde şikayetlerde bulunuyorlar ve bir kaç defa topa vurmak veya denemek istiyorlardı. Buna istinaden kafamızda böyle bir fikir oluştu. Alt katımızda da yerimiz olunca ürünlerimizi müşterilerimize denetmek için mini bir spor sahası oluşturduk."

Halı sahada yaptıkları bir saatlik maçın bütün streslerini aldığını belirten Gazi Caddesi esnaflarından İsa Sağlam, “Okulların tatil olması esnafta işlerin azalmasına neden oldu. Bizde moralimizi düzeltmek adına maç düzenledik. Haftalık birikmiş stresimiz atıyoruz. Herkes çok memnun.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz