Müşteriye zorla senet imzalatan müzikhol sahibi ve iki 2 çalışanı tutuklandı

İzmir'de bir müzikhol sahibi ve iki çalışanı, bir müşterilerini dövdükleri ve zorla 22 bin liralık...

İzmir'de bir müzikhol sahibi ve iki çalışanı, bir müşterilerini dövdükleri ve zorla 22 bin liralık senet imzalattıkları iddiasıyla tutuklandı.

Olay, Karabağlar ilçesi Yeşillik Caddesi'nde bulunan İ.A.'ya ait müzikholde geçen gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Buraya eğlenmeye giden H.A. adlı vatandaş, bir süre sonra çıkarak polise başvurdu. Kendisine 2 bin 200 lira hesap getirildiğini, itiraz ettiğini, bunun üzerine üç kişi tarafından dövülerek kendisine zorla 22 bin liralık senet imzalatıldığını, cep telefonu, ehliyet ve üzerinde bulunan 240 liranın da gasp edildiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, söz konusu müzikhole operasyon düzenledi. Polis, müzikhol sahibi İ.A. ile çalışanlar B.K. ve M.Ö.'yü gözaltına aldı. İşyerinde yapılan aramada ise H.A.'ya zorla imzalatılan senet, ona ait cep telefonu ve diğer eşyaları ele geçirildi. Sorgulanmak üzere Gasp Büro Amirliği'ne götürülen üç zanlı, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz