Müsteşar Soluk, Erzincan’da incelemelerde bulundu

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla Erzincan’a gelen Müsteşar M. Habip Soluk, Erzincan’da yapılan işleri yerinde...

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatıyla Erzincan’a gelen Müsteşar M. Habip Soluk, Erzincan’da yapılan işleri yerinde görerek inceledi. Müsteşar Soluk, ayrıca Üzümlü Belediyesi'nde belediye başkanları ile bir araya gelerek yerel sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Karayolu ile Sivas’tan Erzincan’a gelen Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı M. Habip Soluk, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk önce Kargın beldesine ziyaret düzenleyen Müsteşar Soluk daha sonra Sansa Deresi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İncelemenin ardından Üzümlü ilçesine gelen Müsteşar Soluk, Belediye Başkanı Sami Sertadım’ın makamında bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Toplantının ardından konuşan Müsteşar Soluk, Bakan Yıldırım’ın talimatıyla yapılan çalışmaları yerinde görmek için Erzincan’a geldiğini belirterek, "Bir dizi ziyaret için Kemaliye, İliç, Refahiye ilçe güzergâhından Erzincan’a geldim. Sayın Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’ın talimatlarıyla şantiyelerimizdeki iş yerlerinin kontrolleri, işlerde herhangi bir aksaklık olup olmadığının tespitini yapıyorum. Bugün bazı ilçe ve beldelerimizin belediyelerine giderek onlarla toplantılar yaptık. İşlerde aksaklık olup olmadığı konusunda görüşmelerimiz oldu. Sayın Bakanımız memleketine gelemese de burada olup bitenleri yakından takip ediyor. Önceki dönemde Erzincan’la ne kadar ilgileniyorsa şu anda da bu ilgisi o kadar. Bizler buralarda yapılan işlerin durumlarını ve yerel sorunların inceleme ve bilgilerini alıp kendisine iletiyoruz.” dedi.
Üzümlü ilçesine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üzümlü Belediye Başkanı Sami Sertadım ise, “Sayın Soluk, ilimiz ve Üzümlü bölgesinde yerel yönetimlerin bazı sıkıntı ve taleplerini bizzat yerlerinde görerek ne tür katkıların sunulacağına ilişkin bir takım çalışmalarda bulundu. Bu çalışma ve incelemeler Sayın Bakanımızın ilimize ve yerel yönetimlerimize verdiği değeri ifade etmektedir. Belediye başkanları sıkıntı ve problemleri Sayın Müsteşarımıza ilettiler. Müsteşarımız bu sıkıntıların çözüleceğine ilişkin her zamanki gibi ciddi desteklerde bulunacağını ve talep edilen işlerin takipçisi olunacağını belirtti. Bizler de Üzümlü ilçesi olarak bazı taleplerimizi ilettik." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz