Müsteşar Soluk'tan AA'ya Ziyaret

SİVAS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

SİVAS Sivas Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. AA Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun ve çalışanlarla sohbet eden Soluk, AA'nın yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı. AA'nın Türkiye'de ve dünyada önemli bir misyon üstlendiğini dile getiren Soluk, bakanlıklarının çalışmalarının kamuoyuna duyurulması noktasında AA'nın desteğini her zaman gördüklerini ifade etti. Anadolu Ajansının özellikle son dönemde Mısır'da, Suriye'de ve dünyanın farklı yerlerinde yaşanan trajedileri gündeme taşıdığını ve haberciliğiyle farkını ortaya koyduğunu vurgulayan Soluk, AA'nın, özellikle dezenformasyon faaliyetlerinin yoğun olarak yaşandığı bölgedeki olayları ve gelişmeleri en doğru şekliyle dünyaya duyurmasının önemine dikkati çekerek, "AA'nın üstlendiği misyon önemli, çalışmalarınızı önemsiyoruz. AA'nın Türkiye'nin büyümesine paralel olarak güçlenmesi, büyümesi bizleri mutlu ediyor" diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AA Bölge Müdürü Cemal Coşkun da AA'nın 100. Yıl Vizyonu ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalar hakkında Soluk'a bilgi verdi. AA Sivas Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanında Sivas'ın yanı sıra Tokat, Tunceli, Malatya, Elazığ ve Erzincan illerinin bulunduğunu belirten Coşkun, bölgedeki gelişmeleri titiz bir şekilde takip ettiklerini söyledi. Coşkun, ziyaretin anısına Soluk'a, gümüş tablo ve AA foto muhabirlerince 2012 yılında Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çekilen fotoğrafların yer aldığı almanağı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz