'Musti, ev yandı'

Mustafa Sandal'ın kuzeni Seda İleri'nin evinde yangın çıktı.

Yangın sırasında evde bulunmayan Seda İleri ve annesi Sema İleri büyük panik yaşadı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Beşiktaş Ortaköy Mahallesi Ortabayır Sokak üzerinde bulunan tek katlı evde saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Sanatçı Mustafa Sandal'ın kuzeni Seda İleri'ye ait evdeki yangın rüzgarın etkisiyle bitişiğinde oturan annesinin evine de sıçradı. Olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. İtfaiyenin yaptığı çalışma ile yangın kısa sürede söndürüldü. Can kaybının olmadığı yangında iki evde de maddi hasar meydana geldi. Büyük panik yaşayan anne kızı mahalleli ve polis ekipleri sakinleştirdi.

[

MAGAZİN SERVİSİ 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

"MUSTİ EV YANDI BİZDE BİRŞEY YOK"

Sema İleri basın mensupları ile röportaj yaparken yeğeni Mustafa Sandal arayarak yangın hakkında bilgi aldı. Yangının nasıl olduğunu anlatan Sema ileri olayını "Musti bir şey yok" dedi. "Büyük bir patlama oldu. Yangın daha sonra bizim binaya da sıçradı. Yan tarafta kızım oturuyordu. Her hangi bir can kaybı yok" diye konuştu. Öte yandan, Mustafa Sandal'ın haber alır almaz olay yerine geldiği ancak gazetecileri görünce uzaklaştığı iddia edildi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.