Muş'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Muş'un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü nedeniyle, kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Muş'un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü nedeniyle, kutlama mesajı yayımladı.

Işık, kutlama mesajında, Kurtuluş Savaşı'nda tarihin en zor dönemlerini yaşayan bu milletin, bağımsızlığı adına şanlı bir direniş gösterdiğini bildirdi.

Aziz milletin, düşmana karşı verdiği mücadelenin ardından, Anadolu'nun işgal edilemeyeceğinin bütün dünyaya kanıtladığını belirten Işık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Anadolu'nun her köşesinde sergilenen bu destansı mücadelenin yaşandığı yerlerden biri de Muş'tur. Verilen mücadele sonunda, ay yıldızlı bayrağımız yeniden gönderde dalgalanmıştır. Bu büyük mücadelenin en başından itibaren, düşman kuvvetlerine karşı cesaretle direnerek illerinin kurtuluşunu sağlayan halkımızı içtenlikle kutluyorum. Şanlı geçmişimizle bir kez daha övünmenin haklı gururunu yaşıyoruz. O gün düşmana karşı mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Bu vesileyle ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünü kutluyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: