Muş'un Vedat Büyükersoy Görevine Başladı

Ankara Vali Yardımcılığı görevini yürütürken son Valiler Kararnamesi'yle Muş Valiliği'ne atanan Vedat Büyükersoy, görevine başladı....

Ankara Vali Yardımcılığı görevini yürütürken son Valiler Kararnamesi'yle Muş Valiliği'ne atanan Vedat Büyükersoy, görevine başladı. Muş Havaalanı'nda eski Vali Ali Çınar ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Büyekersoy, kendisini karşılamaya gelenlerin tek tek elini sıkıp tebrikleri kabul etti.

Vedat Büyükersoy, yaptığı açıklamada, ilk valilik görevine başlıyor olmaktan son derece heyecanlı, mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Daha önce 5,5 yıl Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yaptığını hatırlatan Büyükersoy, "Bölgeyi tanıyorum. Görev yaptığım yerlerde vatandaşlarla hep kaynaşıp, kucaklaştım. Kendimi hiçbir zaman yabancı görmedim, çünkü hepimiz bu ülkenin vatandaşlarıyız." dedi.

Reklam
Reklam

Büyükersoy, önceliğinin, insanların yaşam kalitesini yükselterek ekonomisini imkânlar nispetinde iyileştirmek olduğunu ifade etti. Valilerin hiçbir zaman birbirinin rakibi olmadığını kaydeden Büyekersoy, "Biz bir bayrak yarışı yapıyoruz. Biz Muş'un bayrağını çok daha ileriye taşımak için geldik. Çok güzel hizmetler yapılmış, onların yaptığı hizmetleri bizleri devam ettireceğiz. O hizmetlerin üzerine yeni hizmetler de koyacağız, bundan tabii bir şey olamaz." diye konuştu.

"ADİL VE ADALETLİ OLACAĞIZ"

Muhtaç, yaşlı ve çocukların sürekli yanında olacaklarını dile getiren Büyükersoy, "Adil ve adaletli olacağız, herkesi kucaklayacağız. Milli iradeye hep saygılı olacağız. Hepimiz vatanımızı, bayrağımızı seviyoruz. Bayrağımızı daha yücelere taşıma gayreti içindeyiz. Huzurun, barışın ve sevginin yanında; kin, nefret, öfke ve şiddetin karşında bulunacağız." dedi.

"HUZURUN, BARIŞIN, SEVGİNİN YANINDA; KİN, NEFRET, ÖFKE VE ŞİDDETİN KARŞINDA OLACAĞIZ"

Büyekersoy, kendisini bu hizmete layık gören Cumhurbaşkanı, Başbakan, İçişleri Bakanı ve hükümetin diğer temsilcilerine de teşekkür ederek, yapacakları hizmetlerle onların yüzünü kara çıkartmayıp, mahcup etmeyeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: