Mut Geleneksel Kayısı Kültür Ve Sanat Festivali'ne Doğru

Mut Geleneksel Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin 7-9 Haziran tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Mut Geleneksel Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin 7-9 Haziran tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Murat Orhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, festivalle ilgili hazırlıklarda son aşmaya geldiklerini söyledi.

Festivalin görkemli ve izlenilebilir olması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Orhan, "Mut'u marka bir şehir yapma doğrultusundaki çalışmalarımızın festivalimiz de önemli bir ayağını oluşturuyor. Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda 7 Haziran Cuma günü saat 14.00'da açılış töreniyle başlayacak olan festivalde, halk oyunları gösterileri sunulacak, çeşitli sergiler açılacak, karakucak güreşleri ve sünnet şöleni düzenlenecek. Festivalin gece bölümünde ise Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Sevcan Orhan, Özkan Özcan ilçe stadyumunda ücretsiz halk konserleri verecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ahmet Güler / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: