Mut Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci

Mut Meslek Yüksekokulu'nda 2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Mut Meslek Yüksekokulu'nda 2012-2013 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, Mut Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende, bugünün hüzünlü değil aksine mutlu ve güzel bir gün olduğunu belirtti.

Öğrencilere, bilgiye ulaşabilmenin, onu sentezleyebilmenin ve sonuçlara varabilmenin yollarını öğrettiklerini ifade eden Aydın, "Bundan sonraki yaşamınızda öğrenmenize yardımcı olabileceğimiz bir çok sertifika programımız var. Bunları takip ettikçe göreceksiniz ki daha başarılı olacaksınız. Hepinizi büyü bir mutlulukla yolcu ediyoruz, hepinize sağlık, başarı diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Mut Kaymakamı Mustafa Şahin ise, üniversitenin bir ilim yuvası olduğunu vurguladı.

Mut MYO'da öğrencilere kucak açtıklarını belirten Şahin, Mut'ta misafirliğini bitiren öğrencilerden Mut'u unutmamalarını istedi.

Öğrenci temsilcisi Yavuz Fidan da öğrenciler adına bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Evren Ekmekçi, Genel Sekreter Prof. Dr. Burak Çimen, Mut MYO Müdürü Kasım Pınar, Emniyet Müdürü Murat Güney, Baro Başkanı Avukat Mehmet Türker Küçük, Askerlik Şube Başkanı Murat Kıvrak, Özel İdare Müdürü Sevgi Güngör, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal ve öğretim üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

Diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar. Tören Grup Ritmix'in konseriyle sona erdi.

Muhabir: Basir Gülüm / Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: