Müteahhit arazi sahibine “keserle” saldırdı!

Şişli’de arazi sahibi ile müteahhit arasında çıkan kavgada bir kişi keser ile yaralandı.

Olay, Şişli Feriköy Paşa Mahallesi Çeşme Sokakta meydana geldi. İddiaya göre; Mustafa Gündar ile müteahhit İsa Özlü bir süredir aralarında arazi ile ilgili tartışıyorlardı.

Bugün de tartışmanın büyümesi üzerine müteahhit İsa Özlü ile oğlu Kemal Özlü, arazi sahibi Gündar’ın üzerine yürüdü. Tartışmanın büyümesi üzerine müteahhit özlü, inşaatta bulunan keseri alarak Gündar’ın kafasına vurdu. Gündar kanlar içinde yere yığılırken, müteahhit ve oğlu da bir süre inşaatta saklandı. Daha sonra çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, baba ve oğlunu inşaattan çıkartarak emniyete götürdü. Başından yaralanan Gündar ise sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Mustafa Gündar’ın annesi Emine Gündar, “İki gündür tartışma sürüyordu. Bugün oğlumun etrafını sardılar. Bina yüzden anlaşmazlık vardı, kafasına vurdular” dedi. Öte yandan, Mustafa Gündar’ın yakınları dünde durumu ihbar ettiklerini belirterek hem polise hem de müteahhite tepki gösterdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

Anahtar Kelimeler: