Müteahhitlere Isı Yalıtımı Semineri

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) İnşaat Komitesi tarafından müteahhitlere ısı yalıtımı...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) İnşaat Komitesi tarafından müteahhitlere ısı yalıtımı konusunda eğitim semineri verildi.

İNSİAD toplantı salonundaki seminer öncesi konuşan İNSİAD İnşaat Komitesi Başkanı Hakan Ergül, ”İlçemizde inşaat sektörü hızla gelişiyor, üyelerimizin daha kaliteli ve güvenli inşaat yapmalarına katkı sağlamak maksadıyla profesyonel kişilerle eğitim seminerleri düzenliyoruz” dedi.

Baumit firmasının Bursa sorumlusu Aytaç Yavaşçı,”Ülkemizde enerjinin yüzde 25’i araçlarda, yüzde 25’i sanayide, yüzde 50’si de konutlarda tüketilmektedir. Dolayısıyla konutlarda ısı yalıtımı sistemi önem kazanmaktadır, Biz Baumit firması olarak ısı yalıtımında doğru teknik uygulanması konusunda İNSİAD üyesi müteahhitleri bilgilendiriyoruz. Isı yalıtımı sayesinde konutlarda yüzde 50’lere varan enerji tasarrufu sağlanıyor. Bunun yanında binalar güzelleşiyor, konforlu ve sağlıklı hale dönüşüyor” dedi.

Reklam
Reklam

Yavaşçı, ayrıca ısı yalıtımının binalara değer kattığını, günümüzde bu uygulamanın lüks olmaktan çıkıp zaruri hale geldiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: