Mutemeti tuvalete kilitlediler

BURSA (İHA) - Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde, bir salça fabrikasının bürosunda ilginç bir hırsızlık hadisesi gerçekleşti.
Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde faaliyet gösteren Pınar Tunç Karalar'a ait Ceyko Salça fabrikasında çalışan mutemet Rahim Kelebek, Karacabey'deki muhasebecileri olan Ali Ayhan'ın bürosuna üreticilere ödeme için çanta içerisinde 148 milyar lira getirdi.

Bursa caddesi Kızılay İş Merkezi'nin üçüncü katındaki büroya gelen mutemet Rahim Kelebek, içerisinde 148 milyar lira olan çantayı, büroda çalışan sekreter Zehra Öztürk'ün masasının altına koydu. Sıkıştığı için iş hanının tuvaletine giden Rahim Kelebek, ihtiyaç giderdiği sırada tuvaletin kapısı üzerine kilitlenince içeride kaldı. Kendi imkanları ile kapıyı kırarak dışarı çıkan Rahim Kelebek(44), büroya gittiğinde içi para dolu çantayı yerinde göremeyince polise müracaat etti. Yapılan araştırmada büroda sekreter olarak çalışan şüpheli Zehra Öztürk'ün (20) kayıplara karıştığı anlaşıldı. Polis olayla alakalı ifadesine başvurmak üzere Zehra Öztürk'ü arıyor.

Reklam
Reklam