Mutlaka Kullanmanız Gereken 7 iPhone Uygulaması

  1. Replay

İOS için çok güzel bir video düzenleme uygulaması olan Replay oldukça pratik bir kullanıma sahip. Üstelik ücretsiz. Oldukça fazla düzenleme seçeneği bulunan uygulamayı indirmek için tıklayın.

  1. Google Drive

Android ve Pc kullanıcılarının aşina olduğu Google'ın depolama programı İOS için de var. Fotoğraflarınızı, videolarınızı, dökümanlarınızı kısacası telefonununzda bulunun her şeyi saklamak için kullanabileceğiniz bu online depo sütelik ücretsiz.

Reklam
Reklam

İndirmek için tıklayın.

  1. Scanner Pro

İphone'unuzu yüksek kalitede bir tarayıcıya dönüştüren bu program ile herhangi bir belgeyi saniyeler içinde tarayıp istediğiniz formatta kaydedebilirsiniz. Oldukça pratik bir kullanıma sahip olan Scanner Pro kaydettiğiniz belgeleri (eğer sekronizasyonu yaptıysanız) tek tuş ile istediğiniz kişiye yollamanızı sağlıyor.

İndirmek için tıklayın. (6.49 TL)

  1. Elevate

Aslında ne uygulama ne oyun diyebileceğimiz, her gün düzenli olarak (okuma, yazma gibi) egzersizler yapmamızı sağlayıp bunları değerlendiren, kullanımı oldukça zevkli bir uygulama. İstatikleri kaydedip haftalık veya aylık değerlendirmeler yapmanızı sağlıyor.

İndirmek için tıklayın.

  1. Trafi Türkiye

Tüm İphone kullanıcılarının ama özellikle İstanbul'da yaşayanların mutlaka edinmesi gereken bu uygulama ile metrobüs, otobüs, vapur, feribot gibi ulaşım araçlarının bilgilerinin öğrenebilirsiniz. ''Hangi otobüs ne zaman, nereye gidiyor? Tarifesi ne kadar?'' gibi sorulara gerek yok. Trafi Türkiye var.

Reklam
Reklam

İndirmek için tıklayın.

  1. Swiftkey Klavye

Oldukça başarılı bir klavye uygulaması olan Swiftkey ile mesaj yazmak çok kolay bir hale geliyor. Başarılı tasarımı ve zamanla sizi tanıyan hafızası ile telefonun kendi klavyesinden çok daha kullanılabilir bir ugulama olan Swiftkey ücretsiz.

İndirmek için tıklayın.

  1. 24me

Asistan uygulamalar içerinde en iyilerden biri olan 24me ücretsiz en iyi asistan uygulaması.

İndirmek için tıklayın.