Mutlu Kırman: Kimse Bir Kenarda Unutulmuşluğu Hak Etmez

AK Parti Uzunköprü Gençlik Kolları Kavak Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak dağıtımında bulundular. Erzak...

AK Parti Uzunköprü Gençlik Kolları Kavak Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak dağıtımında bulundular. Erzak dağıtımı sırasında mahalledeki yatalak durumdaki bir hastayı da evinde ziyaret eden Kırman ve beraberindekiler, bu vatandaşın zaruri ihtiyaçlarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından acilen karşılanması için gerekli girişimlerde bulunacakları sözünü verdiler.

Yaptıkları sosyal etkinliklerle sıkça gündeme gelen, sahip oldukları dinamizm ve aktivite yönüyle de ilçe teşkilatının işini kolaylaştıran AK Parti Uzunköprü Gençlik Kolları'nın başkan ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Reklam
Reklam

AK Parti Uzunköprü Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Kırman, gerçekleştirdikleri erzak dağıtımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,"Türk toplumunda sosyal barışın sağlanmasındaki en büyük etkenlerden biri de sahip olunan yardımlaşma duygusudur. 'İhtiyaç sahibi insanların bulunup ihtiyaçlarının giderilmesi diğer kesimin görevidir' diye düşünüyorum. Her gün tonlarca yiyecek çöpe atılıyorken gıda yardımına muhtaç insanların bulunması bizim ayıbımız. Hiç kimse adaletsizliği ve bir kenarda unutulmuşluğu hak etmiyor. Devletimiz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığı ile yoksul vatandaşlarımızı koruyup gözetiyor. Bizim bu etkinliğimiz daha çok vakfın imkanlarından yararlanamayanları, ihmaller sonucu bir kenarda unutulmuşları tespit ve ayrıca insanlarımızla kaynaşmak, dertleşmek içindir" dedi.

YARDIM SÖZÜ VERDİLER

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Kırman ve ekibi aldıkları bir duyumu değerlendirerek Kavak Mahalledeki Zafer-Zeliha ÖZKAHYA çiftini evlerinde ziyaret ettiler.Evin yatalak hasta durumundaki hanımı Zeliha Özkahya ve eşi ile sohbet eden AK Partili gençler, ailenin ve hastanın acil ihtiyaçları konusunda durum tespiti yaptılar. AK Parti Uzunköprü Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Kırman ve ekibi bu ailenin ve hasta olan evin hanımının acil ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her türlü yardımı yapma sözü vererek buradan ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz