Mutlu Nesiller Mutlu Aile Ile Başlar

Niğde Belediyesi, Mutlu Nesiller Mutlu Aile ile Başlar Projesi kapsamında 3 hafta süreyle seminerler düzenleyecek....

Niğde Belediyesi, Mutlu Nesiller Mutlu Aile ile Başlar Projesi kapsamında 3 hafta süreyle seminerler düzenleyecek. Seminerlerin ilkinde aileler Niğde Belediyesi Meclis Salonunda buluştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, seminerin açılışında projenin önemine değinerek, “Konu aile olunca söylenecek çok söz var. Niğde Belediyesi olarak bu projenin hayat bulabilmesi için ailelerimize, gençlerimize, çocuklarımıza mutluluk ve eğitim adına katkıda bulunacağımızı düşünüyoruz. Toplumumuzun kanayan yaralarından bir tanesi ailelerin ayrılması. Biz bu proje ile aile sorunlarını, ayrılma gibi konuları az denecek seviyeye indirebilmeyi hedefliyoruz. Bunun için de ailelerimizin çaba sarf etmesi gerekiyor. Bu konuda yapılan evliliklerin bilinçli olarak yapılmasında çok önemli bir pay vardır. Bilinçli olarak yapılan evlilik sonuna kadar ilerleyecek bir evliliktir. Bu noktada önemli olan konu yanlış evlilik yapmamak. Bu hususa dikkat edildiği taktirde mutlu aileler mutlu nesiller meydana getirmiş olur.” dedi.

Reklam
Reklam

Proje kapsamında düzenlenecek seminerlerde ele alınacak konular ise şunlar: Aile nedir nasıl olunur, erkek ve kadın psikolojisi, evlilikte iletişim, uygulama empati yapma ve sevgi dili keşfi, eşe mektup yazma, evlilik sorunları ve önerileri, evlilik kutsaldır, iyi eş olma ve doğru eşi tanıma, ev yönetimi ve pratik bilgiler, çocuk eğitiminde anne baba tutumları, sağlıklı yaşam ve ilk yardım, bebeklik ve bebek bakımı, ergenlik dönemi uyum ve davranış eğitimi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: