Mutluluklarını Valiyle Paylaştılar

Hırvatistan’da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonasında ikinci olan milli güreşçi Selahattin Kılıçsallayan ve üçüncü olan milli...

Hırvatistan’da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonasında ikinci olan milli güreşçi Selahattin Kılıçsallayan ve üçüncü olan milli güreşçi Büşra Kenger, Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Başarılı güreşçileri altınla ödüllendiren Kocatepe, “Kahramanmaraş’ı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’nın da katıldığı ziyarette, güreşçilerden başarılarını artırarak devam ettirmesini isteyen Kocatepe, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“Tabi onları yetiştiren hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Güreş dalında inşallah bundan sonra Selahattin’den şampiyonluk bekliyoruz. Bu ikincilik tecrübesi birinciliği getirecektir. Çünkü onun fiziği, azmi, gayreti buna son derece müsait. Büşra kızımız da aynı şekilde. Ondan da bundan sonraki Avrupa ve dünya şampiyonalarında birincilikler bekliyoruz. Ben gençlik sporun şahsında güreş okulumuza ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum.”

Özellikle Kahramanmaraşlı engelli sporcuların katıldıkları şampiyonalardan madalyalarla döndüğünü anımsatan Kocatepe, 2012 Londra Olimpiyatları’nda mücadele edecek Beytullah, Özlem ve Sümeyye’den başarılar beklediklerini ifade etti. Kahramanmaraş’tan daha da başarılı sporcular yetişmesi için altyapı oluşturmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Kocatepe, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kahramanmaraş’ta spor konusunda önümüzdeki yıl çok güzel yatırımlar planlıyoruz. Bu yıl devam eden projelerimiz var ama önümüzdeki yıl Kahramanmaraşlı gençlerimizi olimpiyatlara hazırlayacak tesislerin temelini atmayı düşünüyoruz. Yatırım projelerimizi o şekilde hazırladık. İnşallah bakanlığımız da bize bu imkanları verir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: