“mutlu'nun Hobisi, Görenleri Korkutuyor”

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte Aydın’da yılına ve zehirli böcekler de arttı. Aydın’ın Köşk İlçesine...

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte Aydın’da yılına ve zehirli böcekler de arttı. Aydın’ın Köşk İlçesine bağlı Ilıdağ Köyü’nde yaşayan Mutlu Gökcük’ün ilginç hobisi görenleri şaşırtıyor. Bir çok kişinin çevresinden geçmeyi korktuğu yılanları eliyle tutup gezdiren Gökcük, gördüğü her yılanı yakalamaya çalışıyor.

Aydın’da artan sıcaklarla birlikte, özellikle geceleri birçok kişi akrep sokması sonucu hastaneye kaldırılırken, bağ ve bahçelerde çok sayıda yılan görülmeye başladı. Yetkililer özellikle tarım alanlarında çalışanların yaz mevsimi boyunca daha dikkatli olmalarını önerirken, bağ ve bahçelerde uykuya yatanların yattıkları yerin çevresine zararlı böcekleri uzaklaştıran ilaçlar kullanmalarını önerdiler.

Reklam
Reklam

“BİRÇOK KİŞİNİN FOBİSİ ONUN İÇİN BİR HOBİ”

Başçayır-Köşk yolunda gördüğü bir yılanı eliyle tutan Mutlu Gökcük, usulü ile tuttuktan sonra yılanın zarar veremeyeceğini belirtti. Herşeye rağmen kendisinin yaptığı bu işi başkalarının denememesini isteyen Gökcük, “Birçok kişiye yılan çok soğuk ve ürpertici gelir. Ben nasılsa alıştım. Sürekli tutuyorum. Ancak en ilginç olanı bu yıl yakaladım. Yakaladığım bu boz yılan adı verilen bu yılanın ağzından kendisinden daha çok zehirli olduğu bilinen engerek yılanını çıkardım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: