Muyap 7 Yılda 7 Bin 66 Hastaya Ulaştı

Muhtaç Ailelere Yardım Programı (MUYAP) ile binlerce hastaya ulaşan İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri...

Muhtaç Ailelere Yardım Programı (MUYAP) ile binlerce hastaya ulaşan İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yetkilileri, projenin en büyük destekçisi ve ortağı olan Odunpazarı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci ile birlikte Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’yı ziyaret eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Fidan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Çetin Avcı, MUYAP İl Koordinatörü Abdil Ateş ve Basın Danışmanı Celal Morkoyun, Başkan Sakallı’ya programa verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ziyarette konuşan Milletvekili Ülker Can, kent için büyük önem taşıyan programı başarı ile sürdüren İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Odunpazarı Belediyesi’ne teşekkür ederek, Başkan Sakallı’ya plaket takdim etti.

Genel Sekreter Fidan ise MUYAP’ın 7 yılda 7 bin 66 hasta ve ihtiyaç sahibine ulaştığını belirterek, program kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların giyimden eşyaya, hasta naklinden tedavi aşamalarına kadar tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade etti.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da MUYAP’ın ortağı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, MUYAP sayesinde Odunpazarı Belediyesinin daha çok vatandaşa ulaştığını ve nitelikli hizmet verme imkanı bulduğunu kaydetti.

Ziyaret sonunda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Fidan ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Çetin Avcı, MUYAP projesine katkılarından dolayı Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı İlhami Atik ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayhan Büyükgün’e de plaket verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz