Muzaffer Ancın’ın Sbs Şampiyonlarına Ödül

2012 8.sınıflar Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 500 tam puan alan Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu...

2012 8.sınıflar Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) 500 tam puan alan Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu öğrencileri tablet bilgisayarla ödüllendirildi.

Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu’nda okul yönetim kurulu üyeleri, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte açıklama yapan Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Şükrü Ergün, 1994 yılında eğitim öğretime başlayan okullarının Aydın’ı sporda, sanatta, bilimde ve genel sınavlarda en iyi şekilde temsil etmeye devam ettiğini söyledi. Ergün, yıl içerisinde yapılan okul içi ve okul dışı yarışmalarda Ege Bölgesi’nin en çok madalya kazanan okulu olmanın sevincini yaşadıklarını 2009-2010 yılında 89, 2010-2011 eğitim öğretim yılında 100, 2011-2012 ise çeşitli dallarda 143 madalya kazanarak kırılması zor olan bir rekora daha imza attıklarını belirtti. Sanatta 7 yıldır dünya şampiyonluğunu elden bırakmadıklarını ve Amerika’da düzenlenen Dünya Matematik Olimpiyatlarında 43 madalya kazanarak Matematik olimpiyatlarında Türkiye’nin en çok madalya kazanan okulu olmayı başardıklarını kaydeden Ergün, “Bütün bunlarında haklı sevincini yaşarken 2012 8.Sınıf Seviye Belirleme Sınavlarında 3 öğrencimiz sorulan 100 sorunun tamamına doğru cevaplayarak 500 tam puan aldılar ve Türkiye 1.liğini paylaştılar. Okulumuz ise ‘Aydında en çok 500 tam puan aldıran okul’ olma geleneğini sürdürmeye devam etti. Aydında merkezde yaklaşık 4.000 öğrencinin girdiği sınavda okulumuz öğrencilerinden Gülşen Arslan Aydın 1., Ömer Erhan Erbiş Aydın 2. ve Aybüke Köse Aydın 3.sü olarak Aydının ilk 3 ünü bizlere ayrı bir sevinç daha yaşattılar. Bu başarıda büyük emekleri olan vakitlerinin çoğunun onlarda geçiren öğretmenlerimizi, yavrularımıza her türlü desteği veren ailelerini ve Türkiye Şampiyonu olan öğrencilerimiz Gülşen Arslan, Nilüfer Nihan Uçmaklı ve Mina Nur Bayram’ı tebrik eder başarılarının artarak devam etmesini temenni ederim. Öğrencilerimize bugünün hatırası olarak birer adet Tablet bilgisayar hediye ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: