Müzeler Haftası

Tarsus Müze Müdürlüğü'nün, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısıyla düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Tarsus Müze Müdürlüğü'nün, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısıyla düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Müze Müdürlüğü'nde düzenlenen törende, yarışmada dereceye giren öğrencileri kutladı.

Müzelerin tanıtılarak halkın milli kültür ve tarih bilgisini zenginleştirmek gerektiğini belirten Güldibi "Bu değerlere sahip çıkılmasını sağlamak, özellikle gelecek kuşakları ve halkımızı bu konularda aydınlatarak toplumumuzun kültür düzeyini yükseltmek gerekir" dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmada birinci olan Kasım Ekenler İlköğretim Okulu'ndan Mert Kenger, ikinci olan Ali Mistilli İlköğretim Okulu'ndan Doğa Güçlü, üçüncü olan Şehit Buminhan Temizkan İlköğretim Okulu'ndan Emre Palsu ve mansiyon alan Kasım Ekenler İlköğretim Okulu'ndan Görkem Cem'in ödülleri verildi.

Etkinlik çerçevesinde Hasan Ali Yüzel İlköğretim Okulu öğrencileri atölye çalışması yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: