Müzisyen Ve Oyuncu Erdem Yener, SAÜ'de Öğrencilerle Buluştu

Müzisyen ve oyuncu Erdem Yener, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen...

Müzisyen ve oyuncu Erdem Yener, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen 'Medya Günleri' etkinliğine katıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin sorularına yanıt veren Yener esprileriyle, izleyenler keyifli dakikalar yaşattı. Söyleşide öğrencilerinin sorularını cevaplayan Yener, küçük yaşlarından itibaren asıl yapmak istediği işin müzisyenlik olduğunu belirtti. Yener, "Ben oyuncu değilim müzisyenim."

Reklam
Reklam

2013 sonbaharında yeni albümünün hazır olacağını söyleyen Yener, şuan bütün mesaisini bu albüm için harcadığını ve 2013 yılında bir de film projesi içinde yer alacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: