M.V. AV. Şuay Alpay’ın Kutlu Doğum mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay ALPAY, 14 Nisan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ALPAY yayınladığı mesajında şunları kaydetti; " Alemlere Rahmet olarak gelen, sevginin, hoşgörünün, barışın ve adaletin eşsiz temsilcisi olan Hz. Peygamberimiz; sevgi ve saygıyı, muhtaç olana yardım elini uzatmayı, kimsesizlerin kimsesi olmayı, affı ve merhameti sadece tavsiye etmekle kalmamış, bunları aynı zamanda hayatına tatbik ederek bütün insanlık için örnek olmuştur.” Dedi.

ALPAY; “ Yüreklerimizi merhametle ve aşkla dolduran Peygamber efendimizin yaşantısından ders almalı, bizlere miras olarak bıraktığı hatırasına ve emanetlere sahip çıkmalıyız.” Dedi.

Reklam
Reklam

Sözlerine devam eden ALPAY; “ Sevgi, saygı ve karşılıklı hoşgörünün, Millet olarak bizleri bulunduğumuz noktadan daha iyi noktalara getireceğine şüphe yoktur.” Dedi.

“Bu duygu ve düşüncelerle, Kutlu Doğum Haftasının Milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim.” dedi.

Ajans23/A.Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz