M.Vekillerinden Hastahanelere Ziyaret

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Bayramın ilk gününü hastahane çalışanları, hasta ve hasta yakınlarıyla geçirdi

Ramazan Bayramının il gününü Hastahanelerde geçiren vatandaşları ziyaret eden Ak Parti Elazığ Millet vekilleri hastalara ve hastahane personellerine moral oldular.

Evlerinden ve yakınlarından uzak Ramazan Bayramını hastahanelerde geçiren hasta ve hasta yakınlarıyla yakın ilgilenen M.V Faruk Septioğlu, Bu Mübarek günde gerek hastahane çalışanlarına gerek hasta ve hasta yakınlarına manevi destek olmak amacıyla bir takım ziyaretler yapan Millet Vekili Septioğlu şunları söyledi ; " Dünyanın dört bir köşesinde eziyet ve zulüm altında olan tüm müslüman kardeşlerimizin Cenab-ı Hak yardımcıları olsun, Ramazan bayramı vesilesiyle tüm islam aleminin bayramını kutluyor, Huzur sağlık ve barışçıl yarınlar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan F.Ü Araştırma Hastahanesini ziyaret eden M.Vekili Zülfü Demirbağ ve Ak Parti İl Başkanı Mahir sönmez, Başhekimi Makamında ziyaret ettikten sonra hastahane çalışanları ve bayramı hastahaneden geçirmek zorunda kalan hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaşarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: