Myantalya 10 Bin Kişinin Cebinde

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği MyAntalya uygulamasını 10 bin kişi kullanıyor.Yerli ve yabancı turistlerin, kentte...

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği MyAntalya uygulamasını 10 bin kişi kullanıyor.

Yerli ve yabancı turistlerin, kentte aradıkları en yakın ihtiyaç noktalarını rahatlıkla bulabildiği, etkinlik, fırsat ve hizmetlerden haberdar olabildiği MyAntalya kullanıcılarının Büyükşehir Belediyesi ile de rahatlıkla iletişim kurabildikleri, ayrıca uygulamayı indiren kullanıcıların Antalya dışındaki illerde MyAntalya’yı kullanabildikleri kaydedildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin, Abaküs Bilişim Ltd. Şti. ile birlikte geliştirmiş olduğu ‘MyAntalya’ mobil uygulaması turizm, doğa, tarih, kültür ve marka değeri yüksek bir şehir olan Antalya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin hayatlarını kolaylaştırdığı belirtildi. iPhone, iPad ve Android işletim sistemi kullanan cihazlar üzerinde çalışan MyAntalya ile kişilerin en yakın ihtiyaç noktalarını bulabildikleri, etkinlik, fırsat ve hizmetlerden haberdar olabildikleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Yenilikçi bir mobil iletişim platformu MyAntalya’nın Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca ve Rusça dillerinde de yayınlandığı, 14 Mayıs 2012 tarihinde uygulamaya konulan MyAntalya’nın şu ana kadar 10 bin indirme sayısına ulaştığı belirtildi. Yüzde 40 yabancının ve yüzde 60 yerli vatandaşların indirdiği MyAntalya ile restoran, otel, eczane, hastane, sinema, yakıt istasyonu, banka gibi ilgi noktalarının bilgilerine ulaşılabildiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: