Myantalya Kolaylık Sağlayacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Abaküs Bilişim Ltd....

Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, Abaküs Bilişim Ltd. Şti. ile birlikte geliştirmiş olduğu "MyAntalya" mobil uygulaması turizm, doğa, tarih, kültür ve marka değeri yüksek bir şehir olan Antalya'yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin hayatlarını kolaylaştıracak.

iPhone, iPad ve Android işlenim sistemi kullanan cihazlar üzerinde çalışacak MyAntalya ile kişiler en yakın ihtiyaç noktalarını bulabilecek, etkinlik, fırsat ve hizmetlerden haberdar olabileceği bildirildi. Uygulamayla Antalya Büyükşehir Belediyesi ile de iletişim kurulabilecek, öneri ve şikayetlerin yanı sıra belediyenin haber, etkinlik ve projelerinin takip edilebileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

4 DİLDE YAYIN

Yenilikçi bir mobil iletişim platformu MyAntalya Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca ve Rusça dillerinde de yayımlanacağı, MyAntalya ile restoran, otel, eczane, hastane, sinema, yakıt istasyonu, banka gibi ilgi noktaların bilgilerine ulaşılabileceği, aranılan ilgi noktasına dair kullanıcı yorumları görülebileceği, yorum ve puanlama yapılabileceği ifade edildi. Ulaşım menüsü ile en yakın havalimanı, oto kiralama ofisi, taksi durağı veya Antray ve nostalji tramvayı, belediye ve halk otobüslerine ait ulaşım güzergahları ve hat numaraları görülebileceği de belirtildi.

Uygulamanın kamu ve özel sektörde bu kapsamda ilk ve tek uluslararası kullanım özelliği taşıdığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: