"MyAntalya" Uygulamasını 10 Bin Kişi Kullanıyor

Büyükşehir Belediyesi'nin yerli ve yabancı turistlerin, kentte aradığı ihtiyaç noktalarını rahatlıklar bulmaları amacıyla yaptırdığı "MyAntalya" uygulamasını 10 bin kişinin

Büyükşehir Belediyesi'nin yerli ve yabancı turistlerin, kentte aradığı ihtiyaç noktalarını rahatlıklar bulmaları amacıyla yaptırdığı "MyAntalya" uygulamasını 10 bin kişinin kullandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Antalya Ulaşım Hizmetleri Petrol Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Abaküs Bilişim şirketiyle geliştirdiği "MyAntalya" mobil uygulaması Antalya'yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

İPhone, iPad ve android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışan "MyAntalya" ile turistlerin en yakın ihtiyaç noktalarını rahatlıkla bulduğu, etkinlik, fırsat ve hizmetlerden haberdar olduğu bildirildi. Büyükşehir Belediyesi ile de iletişimin kurulabilen uygulamayla istek, dilek, öneri ve şikayetlerin yanı sıra belediyenin haber, etkinlik ve projeleri takip edilebiliyor.

Reklam
Reklam

"MyAntalya" uygulamasında Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca ve Rusça dilleri seçenekleri de yer alıyor. Antalya'da 10 bin kişinin kullandığı uygulamayla restoran, otel, eczane, hastane, sinema, yakıt istasyonu, banka adresleri kullanıcılara sunuluyor.

Uygulamada, ulaşım güzergahları ile taksi durakları da yer alıyor.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: