Mynet DarkOrbit - Hemen Kaydol

[

**](http://darkorbit.mynet.com/)

DarkOrbit uzayda geçen bir çevrimiçi-macera oyunu. Bizden gayet iyi tanıdığımızı düşündüğümüz 3 gezegenden birini seçmemizi isteyip bu gezegenler üstünde iyice gelişip uzay gemimizi iyice geliştirip diğer gezegenlere, uzaylılara, uzay gemilerine saldırıp ganimetler, tecrübe puanları, diğer oyunlarla sıralamamızı belirleyen şeref puanları kazanmamız ve oyunda en iyi gezegen olmaya çalışmamız isteniyor. Bunu yapabilmek için 2 seçenek var önümüzde. Birincisi oyuna cidden emek harcayarak en alttan en tepeye emek emek çıkmak saldırılarda ele geçirdiğimiz credits’ler ile güçlenmek, diğer seçenek ise gerçek paraya biraz kıyıp uridium satın alarak kolay yoldan gelişmek ve yükselmek.

Reklam
Reklam

Bu uzay maceramızda 2 çeşit para birimi var. Bunlardan ilki credits’ler. Düşmanlarımızı yok ettikçe ve ticaret yaptıkça elde edebileceğimiz paralar. İkincisi ise uridium yani gerçek para ile sahip olabileceğimiz kaynaklar. İstersek bunları credits’lere de çevirebiliriz istersek bu hali ile kullanarak çok uğraşmadan rahatça yükselebiliriz. Bu kaynaklar ile geliştikten sonra ve güçlü bir gemiye sahip olduktan sonra diğer gezegenlere, NPC’lere saldırıp şeref puanları kazanmak ve bu sayede en tepeye ulaşmak. Oyunun en iyisi olmak kısacası.

Oyun internet üzerinden multiplayer olarak oynanıyor yani diğer gezegenler ve diğer uzay gemileri de başka insanlara ait. Bu bize güzel imkânlar sunuyor. İttifaklar oluşturmak, birlikte hareket edip ticaret yapmak hep birlikte gelişmek, biraz da olsa sanal ortamda sohbet edip konuşabileceğin başka insanlar olması anlamına geliyor asosyal bir ortamda sosyalleşme imkânı sunuyor yani.

Sonuç olarak kendi bilim kurgu hikâyemizi yaşıyoruz, kendi Star Wars evrenimizde kendi kurallarımızla oynayacağımızı bir oyun. Ayrıca arkadaşlar ile toplanıp oynandığında bu macera iyice inanılmaz bir keyif vermeye başlıyor. Okulda birlikte çay içtiğiniz arkadaşınız ile akşam savaş stratejileri yapıp, gezegenleri yağmalamanın uzat gemileri parçalamanın ticaret yapmanın keyfini anlatmama gerek yoktur galiba. Böyle bir ortamın dil içinde ciddi anlamda çok katkısı var, özelliklede dünyanın öbür ucundaki yabancı birisi ile ticaret Yapmaya kalktığınız da en basitinden evrensel dil olan İngilizcenizi kullanma kabiliyetleriniz ciddi oranda gelişim gösteriyor.

Reklam
Reklam

Sen de amansız bu savaştaki yerini hemen almak için [

****](http://darkorbit.mynet.com)

Anahtar Kelimeler: