Mynet SahneTV’de neler oluyor?

Türkiye’nin ilk ve tek online yetenek avı platformu olan Mynet SahneTV açıldığından bu güne geçen 1 haftada tatlı bir rekabet içerisinde yayın hayatına devam ediyor.

Kullanıcılar tarafından yüklenen videolar oylanırken, açılan kanallar sayesinde kullanıcıların profilleri geziliyor, yetenekler teker teker yüzünü göstermeye devam ediyor.

1 hafta boyunca, yarışmacıların yoğun ilgisi, güzel rekabetleri ve SahneTV’ye olan yoğun ilgi ile birlikte neler mi oldu? İşte rakamlarla SahneTV :

1 haftada yüklenen videolara toplamda 2.000.000’dan fazla izlenme
Geçtiğimiz 1 haftada yarışma için bizlere katılan toplamda 1000’den fazla video
Yüklenen videolarımıza, gelen kullanıcılardan 8000’den fazla oy
Video yüklemek için kullanıcıların açtığı ve bizlere değer katan, 300’den fazla eğlenceli kanal.

Reklam
Reklam

SahneTV’de yarışma hala devam ediyor, ay başında başlayan yarışma, Şubat ayı son günü itibari ile sona erecek. Yani katılma ve bu tatlı rekabette yerini alma şansın hala var.

Mynet SahneTV Yarışmasına Nasıl Katılırım?

Katılım çok basit, hemen yetenekli olduğun konu ile ilgili güzel bir video çekiyorsun. İstersen telefondan, istersen webcam’den istersen de profesyonel kameralar ile... Çektiğin o güzel videonu yüklemek için yapman gerekenler ise basit :

www.sahnetv.com adresine geliyor ve öncelikle bir kullanıcı hesabı açıyorsun. Burada önemli olan kullanıcı hesabını mutlaka onaylı hale getiriyor olman.

Sonrası çok kolay, “Video yükle” butonuna tıkladıktan sonra karşına gelen alanda öncelikle bir “Kanal” oluşturman gerekiyor. Oluşturduğun kanalın ismine ve açıklamasına ve hatta sosyal medya bağlantılarına dikkat edersen, kanalına gelen kişilerin seni tanımasını kolaylaştırmış oluyorsun.

Kanal oluşturduktan sonra, videonu yüklemeye hazırsın. Video yükledikten sonra, videon işlenirken, site içerisinde gezebilir ya da videona tekrar dönüp detaylarını değiştirebilirsin.

Reklam
Reklam

Videonu düzenleyip, etiket ve kategorisini ayarladıktan sonra, geriye kalan tek şey videonu sosyal medyada ve tanıdıkların ile paylaşıp videonun beğenilmesini sağlamak.

Bütün bir ay boyunca, videon ilk 25 arasında yer alırsa, toplamda 25.000 TL ödülden bulunduğu sıralamadaki yerine göre ( sıralamayı şu linkten görebilirsin https://www.mynet.com/videoyarisma/nedir ) ödül kazanıyorsun.

25.000 büyük ödül için tüm detaylar

www.sahnetv.com adresinde.