Mynet SahneTV’nin ilk yetenekleri belli oldu

Mynet SahneTV, Türkiye’nin ilk ve tek yetenek platformu olarak yayın hayatına geçtiğimiz ay başlamıştı ve biz de buradan duyurmuştuk.

Şubat ayı boyunca müzisyenlerden ve dansçılardan büyük ilgi gören yetenek avı platformunda yetenekler hem oy topladılar hem de videoları ile yeteneklerini milyonlara izletme şansına sahip oldular.

Toplamda 30.000’den fazla oy kullanılan Şubat ayında, yarışmacılar büyük ödül 10.000 TL için oy toplarken güzel ve eğlenceli bir mücadele sergilediler.

Bazıları sosyal medya hesaplarından duyururken, bazı yarışmacılar oy toplamak için video ve fotoğraflar çekip paylaşımda bulundular.

Şubat ayı boyunca yeteneklerin adresi olan SahneTV, bir ay sonunda toplamda 25.000 TL’nin sahibi olacak yeteneklerini açıkladı!

Reklam
Reklam

İşte SahneTV'nin Şubat ayı ilk 25'i

Mart Ayında Yarışma Tüm Hızı İle Devam Ediyor!

SahneTV Şubat ayı yarışmasını bitirdi ancak her ay yetenekleri keşfetmeye ve onlara değer katmaya devam ediyor. Her ayın son günü 00:00’de oyların sıfırlandığı yarışmada, bugünden itibaren yeni videolar yükleyip yarışmaya dahil olabileceğiniz gibi videonuz yoksa da yetenekleri keşfedip tıpkı bir jüri gibi onları oylayarak favori yarışmacınızın kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Senin de yetenek videon var ise, yarışma başladı ne duruyorsun?

SahneTV Yetenekleri İle Tanışıyor

Şubat ayı yarışması bitti ancak yeteneklerin heyecanı devam ediyor. Mynet SahneTV ekibi, Şubat ayı kazananları ile tanışmak için hazırlanıyor... Detaylar çok yakında Mynet SahneTV Facebook ve Twitter hesaplarında sizlerle olacak...