Fenerbahçe - Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta? sorusunun cevabı Mynet'te

"Fenerbahçe - Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta?" sorusunun yanıtı Mynet Spor'da. Haftanın önemli maçıyla ilgili tüm detaylar Mynet Spor sayfasında. Sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe sahasında Bursaspor’u konuk edecek.

“Fenerbahçe - Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta?” sorusunun yanıtı Mynet Spor sayfalarında. Spor Toto Süper Lig 5.hafta maçında, Fenerbahçe sahası Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Bursaspor’u konuk edecek. Sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe ile Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı Bursaspor’un mücadelesi Lig Tv’den canlı yayınlanacak. Futbol severler Fenerbahçe - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta? sorusunun yanıtını merak ediyor. Bu sorunun yanıtı, maçla ilgili tüm detaylar Mynet Spor sayfalarında yer alıyor.

Reklam
Reklam

FENERBAHÇE - BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Spor Toto Süper Lig 5.hafta karşılaşması Fenerbahçe - Bursaspor maçı 20 Eylül 2015 Pazar günü oynanacak. Saat 20:00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Cem yapacak. Mücadele aynı zamanda MYNET Canlı Anlatım servisinden canlı yayınlanacak. Zorlu mücadele MYNET Canlı Anlatım servisinden dakika dakika takip edilebilecek.

FENERBAHÇE’DE HEDEF GALİBİYET

Ligde ilk 4 haftada 10 puan toplayan ve liderlik koltuğunda oturan sarı-lacivertli ekipte tek hedef galibiyet. UEFA Avrupa Ligi’nde sahasında Molde’ye karşı şok bir yenilgi alan Fenerbahçe, Bursaspor galibiyetiyle yaraları sarmak istiyor. Bursaspor’la oynadığı son 10 lig maçını kaybetmeyen Sarı Kanarya, ligde de 14 maçlık yenilmezlik serisine sahip. İlk dört haftada kalesinde yalnızca 2 gol gören sarı-lacivertlilerin bu sezon yaptığı transferlerin bir çoğu Bursaspor geçmişine sahip. Fernandao, Volkan Şen, Ozan Tufan, Şener gibi futbolcular geçen sezon Bursaspor forması giyerken bu sene Fenerbahçe’ye transfer oldular.

Reklam
Reklam

İki takım Süper Lig tarihinde 92 kez karşılaştı. Bu maçların 47’sinde gülen taraf Fenerbahçe olurken 32 maçta eşitlik bozulmadı. 13 maçı kazanan ekip ise yeşil-beyazlılar oldu.

İki takım en son geçen sezon Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Bursa’daki ilk maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmış, Kadıköy’deki maçta gülen taraf 3-0’lık skorla Bursaspor olmuş ve tur atlamıştı.

FENERBAHÇE - BURSASPOR MAÇI MYNET CANLI ANLATIM SERVİSİNDE - TIKLA