Myo Öğrencilerinden Temizlik Kampanyasına Destek

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediye Başkanlığı Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Çevre Temizliği ve...

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediye Başkanlığı Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Çevre Temizliği ve Koruması’ kampanyasına Meslek Yüksek Okulu (MYO) Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinden de destek geldi.

Kampanyaya destek veren MYO öğrencileri, ilçede afiş ve ilan dağıttı. Belediye binasında bir araya gelen belediye başkan yardımcısı, birim amirleri, zabıta ekipleri ve Silvan MYO Çocuk Gelişi Bölümü öğrencileri, temizlik ve çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla Feridun Mahallesi'nde çalışma başlattı. Feridun Mahallesi'ndeki ev ve iş yerlerinde çevre temizliği ve koruması ile ilgili bilgilendirme yapan öğrenciler, ellerindeki broşürleri de vatandaşlara dağıttı.

Reklam
Reklam

Çalışmalar hakkında bilgi veren Silvan Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Yalçın, “Bu çalışmalar kapsamında ilçemizin 11 tane mahallesinde çevre temizliği ve çevre sağlığı hakkında ev ve iş yeri ziyareti yapılarak, ilçe halkına bilgilendirme afişleri verildi. İlçemiz Feridun Mahallesi'nde Silvan MYO öğrencileri ile birlikte startını vermiş olduğumuz çalışmamız diğer mahallelerde de devam edecektir. Öğrenciler ile birlikte yapmış olduğumuz çalışmamızın ve kampanyamızın çevre temizliği ve sağlığı konusunda faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: