Myo’da 94 Öğrenci Dış Ticaret Sertifikası Aldı

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Meslek Yüksekokulu’nda Dış Ticaret Eğitimi Sertifika Programı’na katılan ve Dış Ticaret...

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Meslek Yüksekokulu’nda Dış Ticaret Eğitimi Sertifika Programı’na katılan ve Dış Ticaret Sertifikası almaya hak kazanan 94 öğrenciye sertifikaları törenle verildi.

Yüksekokullar amfisinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Erdemli Meslek Yüksekokulu Müdürü Erdem Daşcı, “Mersin’in kalkınma stratejilerinde tarım, ticaret, turizm ve lojistik öne çıkan unsurlardır. Bu bağlamda mesleki eğitim veren bizim gibi kurumların bu alana dönük eğitimler vermesi son derece gereklidir. Bu nedenle dış ticaret eğitiminin ihtiyaç olan insan kaynağı açısından isabetli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Eğitimin Türk Ekonomi Bankası (TEB) Dış Ticaret Merkezler Müdürü Turan Akın tarafından verildiğini de hatırlatan Daşcı, eğitime katılan öğrencileri kutladı.

94 öğrenci sertifikalarını MYO Müdürü Erdem Daşcı ile öğretim görevlilerinin elinden aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: