Myo'dan Erdoğana Duygulandıran Veda

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksek Okulu kurucu müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan için veda...

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksek Okulu kurucu müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan için veda gecesi düzenlendi.

AÜ Manavgat Meslek Yüksek Okulu tarafından, bir süre önce görevini devreden kurucu müdür Prof. Dr. Ali Erdoğan için düzenlenen Onur Gecesi ve veda yemeğine Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Sert ve akademik personel katıldı.

Manavgat MYO’da yeni düzenlenen salonda gerçekleştirilen veda yemeği Prof. Dr. Ali Erdoğan’ın okul çalışmaları için yaptığı faaliyetleri anlatan slayt gösterisiyle başladı.

Reklam
Reklam

64 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlayan Manavgat MYO’un bugün 2 bin öğrenci ile kocaman bir aile olduğunu belirten MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Sert. Pro. Dr. Ali Erdğon’a teşekkür etti.

Prof. Dr. Ali Erdoğan’da Manavgat MYO’ya bundan sonra desteğinin Antalya’dan devam edeceğini belirterek, “Hep birlikte inşallah bu tür törenleri daha, açılışları da daha büyük katılımlarla inşallah hep birlikte yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Sert ve MAYÖV Başkanı Dr. Muammer Güneş tarafından, Prof. Dr. Ali Erdoğan’a Manavgat’a ve Manavgat MYO’ya yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi, tabak ve okulun ilk açıldığı zamanki çerçeveletilmiş fotoğraf hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: