Nafi Güral, Kutso Başkanlığı'na Yeniden Aday

Nafi Güral'ın, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanlığı'na yeniden aday olduğu açıklandı.KUTSO Meclis Başkanı...

Nafi Güral'ın, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanlığı'na yeniden aday olduğu açıklandı.

KUTSO Meclis Başkanı Nihat Delen, İsmet Özoturaç ve Nafi Güral'ın hazır bulunduğu basın toplantısında, Güral'ın Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak olan seçimlerde tekliflerini çevirmeyerek yeniden ay olduğunu ifade etti.

Delen, şöyle konuştu: "Yapılacak seçimlerde başkanımız Nafi Güral, başkanlığına aday olmayacağını ifade etmesine rağmen; hem yasal olarak bu göreve devam edebileceği ve hem de KUTSO bünyesinde üniveriste kurulaması çalışmaları dolayısıyla, kendilerini ihtiyacımız olduğunu belirkerek, meclis divanı ve yönetim kurulu üyeleri olara yeni dönem de KUTSO başkanı olması için görevine devamının gereklilik olduğunu kendilerine ifade ettik. Daha önce adaylığı desteklenen İsmet Özoturaç dea bu fikri desteklemiş ve Nafi Güral lehine adaylıktan feragat etmişti. Nafi Güral da bu davetimizi geri çevirmeyerek, 'memleketim için hizmet benim için şereftir' diyerek bizleri kırmamış ve başkan adayı olması yolundaki önerimizi kabül etmiştir. Yapılacak seçimlerde adayımız Nafi Güral'dır."

Reklam
Reklam

İsmet Özoturaç, Nafi Güral'ın adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Nafi Güral da, KUTSO'da şimdiye kadar hep hizmetin ön planda olduğunu belirterek, "Burada bana görev düştüğünü dair arkadaşlarımız tarafından görevlendirme yapılmış. Bende bu görevlendirmeyi reddemezdim. Bunuda severek babul ettim" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: