Nakıboğlu, Başarının Sırlarını Üniversitelilerle Paylaştı

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, CV'nin iş yaşamındaki başarının ilk anahtarı olduğunu ve iş görüşmelerine aile bireyleriyle değil

Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, CV'nin iş yaşamındaki başarının ilk anahtarı olduğunu ve iş görüşmelerine aile bireyleriyle değil de yalnız gidilmesinin daha başarılı sonuçlar alınabileceğini işaret etti.

Naksan Holding'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Üniversitesi Kariyer Topluluğu ve Gaziantep Rotary kulüpleri işbirliğiyle gerçekleştirilen "Toplumun Liderleri Geliyor" etkinliğine konuşmacı olarak katılan Naksan Holding Yönetim Kurulu üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, öğrencilere başarıya giden yolu kendi yaşamından da örneklerle anlattı.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide Nakıboğlu, CV hazırlamanın önemi üzerinde de durarak, "Doğru ve farkındalık oluşturularak hazırlanan CV sizi zirveye taşıyacaktır" dedi.

İş hayatına yeni atılacak öğrenciler için en önemli adımın gündemi takip etmek ve iş müracaatlarında doğru CV hazırlamak olduğuna da dikkati çeken Nakıboğlu, "CV iş yaşamındaki başarının ilk anahtarıdır, iş görüşmelerine aile bireyleriyle değil yalnız gidin" diye konuştu.

Nakıboğlu, kurumsal kimlik taşıyan kurum ve kuruluşların torpilden çok bireysel yeteneklere ve özelliklere önem verdiğini belirterek, "Sizler çok şanslısınız. Bu tür organizasyonlarla başarılı sanayici ve iş adamlarının yaşam öykülerini ve tecrübelerini daha iyi öğreniyor ve iş hayatına bir sıfır önde başlıyorsunuz. Üniversite eğitiminiz sırasında mesleki kariyerinize de böyle etkinliklere katılarak başlamış oluyorsunuz. Profesyonel iş yaşamında daima farkındalık oluşturan insanlar daha kısa sürede iş bulur ve mesleki alanda zirveye çıkar" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Söyleşinin ardından Organizasyon Komite Başkanı Baran Ölçer, katkılarından dolayı Bahaeddin Nakıboğlu'na günün anısına bir plaket vererek öğrencilerle hatıra fotoğraf çektirdi. Yıl boyu süren etkinliğe 114 öğrencinin katıldığını ve mesleki alanda önemli başarılara imza atmış 13 konuşmacının da öğrencilere mesleki tecrübelerini paylaştığını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: