Nakıboğlu Kolejinin Minikleri Medical Park’ta

Cahit Nakıboğlu Koleji’nin anaokulunda okuyan çocuklar Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde, diş ve göz muayenesinden geçirildi.‘Sağlıklı...

Cahit Nakıboğlu Koleji’nin anaokulunda okuyan çocuklar Medical Park Gaziantep Hastanesi’nde, diş ve göz muayenesinden geçirildi.

‘Sağlıklı gelecek, sağlıklı nesiller’ ilkesiyle eğitime desteğini sürdüren Medical Park Gaziantep Hastanesi, Cahit Nakıboğlu Kolejinde okuyan anasınıfı öğrencilerini muayene etti. 4 ile 6 yaş grubundan oluşan 24 öğrenci, öğretmenleri eşliğinde geldikleri hastanede Ağız ve Diş Sağlığı ile Göz Hastalıkları Kliniği’nde muayene edildi.

Göz Hastalıkları kliniğinde Op. Dr. Günay Alyamaç tarafından muayeneleri tamamlanan çocuklar, daha sonra Diş Hekimi H.Avni Yoruç Yazgan’ın kontrolden geçirildi. Diş Hekimi H. Avni Yoruç Yazgan, çocuklara burada ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler vererek, sağlıklı diş fırçalamanın nasıl olduğunu uygulamalı olarak anlattı. Daha sonra çocuklara diş macunu ve fırçadan oluşan diş seti hediye edildi.

Reklam
Reklam

Sağlık kontrolünün ardından toplantı salonunda kendileri için hazırlanan pastaları yiyen minikler toplu fotoğraf çekiminin ardından hastaneden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: